Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Gelukkig hebben we de beelden nog! Bij de evenementen van Jong UvA maken we graag foto's, voor een mooie terugblik en een volwaardige teaser waarmee we collega's verleiden om naar het volgende evenement te komen. We hebben de foto's vergezeld met wat tekst en voilà, de blog is geboren! Wil je weten hoe onze vorige evenementen eruit zagen? Begin met scrollen.

24-02-2021 Spelletjesavond terugblik

Jong UvA organiseerde op 24 februari het eerste evenement van het jaar: een virtuele spelletjesavond met Bingo, 30 seconds en schatzoeken. Er waren veel bekende gezichten aanwezig, de bestuursleden van vorig jaar, bestuursleden van jaren daarvoor, en actieve Jong UvA leden. We hadden een geweldige tijd en hopen dat jij dat ook had.
'Mijn verbinding is vandaag niet geweldig', 'een ogenblikje', het spotten van een huisdier of drie mensen die tegelijk praten - deze uitdrukkingen of gebeurtenissen horen normaal bij de dagelijkse Zoom-routine, maar deze avond konden ze je een prijs opleveren dankzij onze zelfgemaakte bingokaart.

Argyrios slaagde erin 24 van de 25 vakjes af te vinken! Wauw, wat een score en zo dicht bij een volle Bingo. Dat soort oplettendheid wordt beloond en we sturen de prijs naar je toe! Gefeliciteerd met je arendsogen en je vleermuisoren, het levert je een prachtige boekenbon van 25 euro op! De bon wordt zo snel mogelijk naar je adres gestuurd.

Bij deze spelletjes was het wat lastiger om een winnaar aan te wijzen; er werd tussen break out rooms gewisseld, sommige mensen vertrokken, sommige mensen werden toegevoegd, maar het plezier was er. We hebben de rekensom gemaakt en we hebben een top drie van beste teams. De derde plaats gaat naar team Andesh (met Jessica, Maria & Aranka)! Jullie worden omschreven als geweldige teamspelers, er was een echte chemie daar. Zelfs met een mond vol Japanse mix konden jullie elkaar verstaan. Alle vier de leden van het team winnen een boekenbon van 10 euro.

De tweede plaats gaat naar team Partha (met Maureen, Arezo & Kathelijn)! Jullie vurige ogen en wilde kapsels lieten niemand in het ongewisse dat er met jullie niet te spotten viel. Jullie begonnen als de underdog maar hebben je omhoog weten te werken, geweldig. Alle vier de leden winnen een boekenbon van 15 euro waarmee jullie je volgende boek helemaal kunnen verslinden.

De eerste plaats gaat naar team Nadia (met Zita, Janneke & Phillipp)! Er gingen wat geruchten over hoe jullie de competitie achter je hebben gelaten. Na het startschot lieten jullie ons achter met niets dan stof, mensen vroegen zich af "Kan een team echt zo goed zijn?". Nou we hebben dubbel gecontroleerd en er is geen fraude geconstateerd. We weten niet wat er in hun borreldozen zat maar wij krijgen ook wat! Alle vier de leden winnen een boekenbon van 20 euro die jullie kunnen besteden aan een boek over spelstrategie, maar het is beter als jullie die zelf gaan schrijven.

De prijzen waren zo gewild dat er zelfs werd valsgespeeld tijdens 30 seconds! De te raden woorden werden in privechats doorgestuurd, de onschuld was er af. Over spelstrategie gesproken: tijdens het schatzoeken was Janneke zo slim om haar hele hebben en houwe naar de keuken te verplaatsen om zo een voorsprong te creëren voor haar team. We kijken alvast uit naar ons volgende evenement. Hopelijk ben je er (weer) bij!